лаптоп сервизВ последно време стана много сложно в сферата на услугите в частност сервизите за лаптопи. На пазара се появиха сервизи на всеки ъгъл, повечето от които са собственост на хора, които нямат никакъв досег с тази материя, не е тяхната професия и не ги интересува дали клиентите ще са доволни, защото според тяхната философия има достатъчно за всички. Назначават се млади момчета на по 20 години без какъвто и да е опит, оставят се да работят сами и резултатите ако сте ползвали такива услуги ги знаете. Аз лично мисля, че тази професия е един вид занаят и сервизите трябва да представляват един добър специалист + евентуално помощник, който да се учи в процеса на работа.

В моя сервиз има един служител и това съм аз. Работя за себе си и за удоволствие, като влагам много старание. Имам достатъчно работа, защото работя качествено, бързо и коректно. 

Основните дейности  в които съм добър са:

Цялостен сервиз  на лаптопи  – почистване , ремонт на дънни платки, подмяна на захранваща букса, подмяна на вентилатор +  термопаста и термопад , подмяна на хард диск , ъпгрейд на рам памет, подмяна на дисплей и др. в секция цени сервизни услуги

В случай на нужда имам възможност да осигуря нужните резервни части. За различните повреди могат да се ползват или нови или втора употреба. Пример 1: Ако е повредена клавиатурата се купува нова. Пример 2: Ако имате повредена панта, спукан корпус или прекъснат лентов кабел може да се ползват и части втора употреба. Общо взето се преценява по целесъобразност и възможностите на клиента.

София е голям град и затова е важно да знаете, че работя в Казичене в индустриалната зона в близост до Чипита. На 500 м от околовръстното шосе, като винаги има места за паркиране, няма синя зона и никога няма задръстване. При нужда моля свържете се с мен на 0876341414 за да уточним час за сервиз. В повечето случаи услугата се извършва веднага, като след около час си тръгвате с отремонтиран лаптоп.  За района на Дружба 1, Дружба 2, Бусманци, Абдовица, Казичене, Слатина предлагам взимане и връщане на лаптопа от адрес срещу допълнителни 30 лв. към сметката.

laptopservizwplk